Ruben (Productieplanner)

Ruben is een Productieplanner met ruim 20 jaar ervaring. Bij zijn vorige werkgever, een productieorganisatie, was Ruben verantwoordelijk voor het opstellen van een (wekelijkse) productieplanning op basis van de vraag vanuit sales en het aanvullen van voorraden om een zo efficiënt mogelijk productieproces te creëren. Verder heeft hij bijgedragen aan het implementeren van SAP in de organisatie en was hij na de implementatie key-user. Naast zijn ervaring als planner heeft Ruben ook ervaring als technisch magazijnbeheerder en operationeel inkoper. In deze functie heeft hij zijn ervaring met voorraadbeheer uitgebreid en was hij verantwoordelijk voor de operationele inkoop van grondstoffen, materialen en PBM’s. Naast het plaatsen van orders onderhield Ruben het contact met leveranciers en zocht hij ook naar nieuwe leveranciers. Wegens bedrijfseconomische redenen is zijn functie komen te vervallen waardoor Ruben nu actief op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Zijn voorkeur ligt op het gebied van productieplanning.

Ruben is een communicatief sterke en leergierige man. Hij houdt van openheid en eerlijkheid en communiceert zo zelf ook het liefst. Daarnaast kan hij zich nieuwe dingen snel eigen maken. Verder gaat hij graag de samenwerking aan met zijn collega’s en werkt hij graag zowel zelfstandig als in teamverband. 

Ruben is per direct voor 40 uur per week beschikbaar. Zijn salarisindicatie is € 4.000, - bruto per maand op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Beheren van de voorraadniveaus;
  • Controleren van data in het ERP-systeem;
  • Operationeel inkopen van grondstoffen en andere benodigdheden aan hand van data uit het ERP-systeem;
  • Onderhouden van contact met partners en leveranciers;
  • Zorgen voor juiste papieren voor bijv. werkschoenen;
  • Zorgen voor beschikbaarheid van PBM's;
  • Zoeken naar nieuwe leveranciers.

Functie

Productieplanner

Leeftijd

50

Woonplaats

Maasbracht

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels en Duits matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Dynamics, QAD, MS Office (Excel, Word)